Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@19:18:40 GMT

مقاومت مسکن مهر پردیس مقابل زلزله زیاد است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۴۰۳۹

با توجه به زلزله خیز بودن کشور ایران و اخبار اخیری که نشان دهنده آزاد شدن انرژی انباشته شده زمین طی سالیانی است که در آرامش نسبی به سر می‌بردیم و زلزله در یک قدمی ما بود.

وقوع زمین‌لرزه‌ها از یک سو باعث تخلیه تنش ذخیره شده در یک ناحیه شده و از سوی دیگر معرف آن است که انرژی لرزه‌ای ذخیره شده ممکن است در سایر نقاط کشور نیز به‌طور پتانسیلی، قابل آزاد شدن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به طور حتم به وقت احداث شهر باید در مبحث مکان یابی شهر، تاریخچه زمین لرزه و هم چنین لرزه خیز بودن منطقه در کنار عوامل دیگر مورد توجه باشد، موضوعی که متاسفانه شاهد عکس آن هستیم.

به عنوان مثال محل شهر جدید پردیس علاوه بر اینکه در مجاورت بومهن و در معرض انواع نابسامانی‌های اجتماعی (به دلیل سکونت جمعیت عمدتا مهاجر و حاشیه نشین و به شدت غیر همگن از نظر قومی و اقتصادی… است) در فاصله ۱۰ کیلومتری (در حوزه نزدیک) تلاقی دو گسل فعال و مهم در شمال شرق تهران (گسل شمال تهران و گسل مشا) در محل روستای کلان واقع شده است.

در صورت وقوع زمین لرزه در این پهنه، جمعیت ساکن در پردیس، بومهن، رودهن و پیرامون آن در نزدیک‌ترین فاصله به کانون چنین زمین لرزه‌ای خواهند بود.

با وجود اینکه در طی سال‌های اخیر مسیر‌های ارتباطی شهر پردیس گسترش یافته، اما تمامی این مسیر‌ها به ورودی شهر منتهی می‌شود که یک مسیر باریک است و با وقوع زلزله مسدود شده و عملا کمک رسانی به این شهر را غیرممکن می‌ کند.

محمد قانبیلی عضو شورای شهرستان پردیس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان  با تایید بر اینکه شهر جدید پردیس روی گسل مشا که یکی از مهم‌ترین گسل‌های تهران است، اظهار کرد: متاسفانه تدبیری در رابطه با بحث زلزله نمی‌شود و فقط زمانی که در منطقه‌ای زمین لرزه رخ می‌دهد، این بحث در خبر‌ها و رسانه‌ها پررنگ شده و مدتی بعد به فراموشی سپرده می‌شود.

وی با بیان اینکه با وقوع زلزله در تهران فاجعه رخ خواهد داد، ادامه داد: شهر پردیس  نوساخت است و با استاندارد‌های معماری و شهرسازی ساخته شده است و  درصد بالایی از ساختمان‌ها به خصوص مسکن مهر فاز‌های ۱۱، ۱۲، ۵ و ۸ با نظارت دقیق ساخته شده است  به همین علت نگران نیستیم.

وی خاطرنشان کرد:  فرسودگی و بافت قدیم شهر بومهن باعث نگرانی بیشتر مسئولان ذیربط شده است.


منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندرچارک لرزید

به گزارش مرکز زلزله نگاری این زمین لرزه ساعت ۱۵:۰۴:۵۸ امروز در عمق ۲۱ کیلومتری حوالی بندر چارک رخ داد.

خسارتی از این زمین لرزه تاکنون گزارش نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بندرچارک لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند