Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان پردیس گفت: در زلزله ۵.۱ ریشتری اخیر ضعف‌هایی در پیشگیری و پیش‌بینی مدیریت بحران برای ما نمایان شد که باید بناها سریعاً مقاوم‌سازی شوند. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

عبدالعظیم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پردیس، اظهار داشت: بناهای فرسوده شهرستان پردیس، منازل مسکونی و سازه‌های ساختمان‌ها باید سریعاً مقاوم‌سازی شوند و مردم تحت آموزش همگانی پیشگیری در مقابل زلزله قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت بیش از پیش مدیریت بحران این شهرستان افزود: تمامی دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسانی، انتظامی و بهداشتی باید آمادگی کامل داشته باشند و هر دستگاه به نوبه خود سناریوی لازم را تهیه کند تا بتواند وظایف خود را به نحو احسن در زمان بحران انجام دهد.

فرماندار شهرستان پردیس افزود: زلزله 5.1 ریشتری هشداری جدی برای مسئولان بود و تاکنون اقداماتی در مدیریت بحران انجام شده اما این اقدامات کافی نیست و ما هنوز نواقص و نقاط ضعیف در این زمینه‌ها داریم.

تهران| برخورد قاطعانه قضائی با شایعه‌سازان پیرامون وقوع زلزله در پردیس؛ شناسایی شایعه‌سازان در دستور کار پلیس قرار داردثبت 100 پس‌لرزه در تهران/ پس‌لرزه‌های زلزله ادامه داردزلزله هیچ آسیبی به بناهای تاریخی تهران وارد نکرده است

رضایی یکی از شاخه‌های پیشگیری از بحران‌های ناشی از حوادث طبیعی را مداخله نام برد و گفت: دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران باید سرعت عمل بیشتر، حفظ خونسردی و هوشیاری حداکثری در فرایند بحران بکار بگیرند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در هر شهرستان برنامه مدوّنی به نام سالم‌سازی و طبیعی کردن امورات در زندگی مردم وجود دارد که در این مرحله خدمت‌رسانی به مردم باید به درستی انجام شود و البته در این خصوص نیز ضعف‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود و هرگونه قصور یا اهمال کاری قابل گذشت و توجیه نخواهد بود.

انتهای پیام/220/ی

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف، به محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف، آسیب جدی وارد شده است. 

محمد علی آخوندی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت اظهار داشت: روزهای پنجشنبه و جمعه، بارندگی‌های شدید و پراکنده را در کل استان به ویژه در شهرستانهای خوسف و نهبندان داشتیم. 

وی با بیان اینکه به تمام زیرساخت های جاده‌ای و راه های عشایری و روستایی در شهرستان خوسف خسارت وارد شده، افزود: آبگرفتگی منازل روستایی خوسف و نهبندان و تخریب تمامی قنواتی که در حاشیه رودخانه ها بوده‌اند، از پیامدهای سیل دیروز است. 

به گفته وی، ابنیه جاده‌ها به طور کامل تخریب شده‌اند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری از تخریب و خسارت به مزارع سرچاه عماری و محور قلعه زری در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: در شهرستان خوسف شاهد قطعی شبکه آب و برق و حتی گاز در روستاهای اکبرآباد، محمدآباد و... بودیم. 

آخوندی از برق گرفتگی دختر بچه ۱۰ ساله به دنبال افتادگی تیر برق گفت و افزود: خوشبختانه جان این دختربچه نجات یافت. 

آخوندی ادامه داد: بندهای خاکی و اراضی کشاورزی در حاشیه رودخانه ها خسارت جدی دیدند چرا که بیشتر  روستاهای خوسف در حاشیه رودخانه واقع شده اند. 

به گفته وی، در شهرستان نهبندان آب به داخل شهر هم نفوذ کرده و مشکلاتی در داخل شهر هم داشته‌ایم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه یک گروه نوجوان هشت نفره  در سیلاب گیر افتاده بودند که  با همکاری نیروهای امدادی نجات یافتند، گفت: منازل قدیمی و آغل‌های دام گنبدی خسارت دیده اند که  بعد از اتمام بارشها، میزان خسارتها برآورد می شود. 

آخوندی افزود: راه دسترسی بعضی روستاهای خوسف از جمله  مزار شاه سلیمان علی(ع) و روستای کشوک مسدود شده است.

وی با بیان اینکه خسارت های سیل در خوسف همانند سیل زیرکوه است، متذکر شد: در شهرستان خوسف، مشابه زیرکوه شرایط خاصی به دنبال سیلاب داشتیم به نحوی که در محورهای مواصلاتی حتی ماشین سنگین هم نمی تواند تردد کند. 

وی تصریح کرد: محور قلعه زری و روستاهای بخش ماژان کلاً تخریب شده‌اند. 

به گفته وی؛ در نهبندان محور شاهکوه به میغان و در طبس هم  محور راور مسدود هستند و بقیه راه ها بازگشایی شده اند اما نا ایمن هستند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: بیشترین خسارت سیل به راه ها، ابنیه جاده ها، باغات، مزارع و قنوات وارد شده است. 

آخوندی افزود: امروز در قسمت های غربی و شمال استان از جمله شهرستان های طبس، سرایان، فردوس و بشرویه بارندگی شدید خواهیم داشت. 

وی از تشکیل جلسه اضطراری مدیریت بحران در خوسف خبر داد و افزود: آماده باش همه دستگاه‌ها و بسیج امکانات را داریم و 48 اکیپ هلال احمر هم در سطح استان فعال هستند. 

آخوندی در پایان از همکاری مردمی، تراکتورداران و نیروهای معدنی و معادن برای بازگشایی مسیرها گفت و تصریح کرد: از مردم می خواهیم تا با نیروهای امدادی همکاری لازم را داشته باشند و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد